Kontor med lager i Helsingør Erhvervspark (75m2)

Du får 35m2 kontor sammenhængende med 40m2 lager. Placeringen er central og mulighederne mange.

Læs mere

Kontor med lager i Helsingør Erhvervspark (75m2)

Et kontor med lager giver dig mulighed for, at drive webshop eller virksomhed med lager. Placeringen er central i Helsingør, med gode tilkørselsforhold. 

Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som er skabt til kreativ udfoldelse, lager og pulterrum.

Med et 75m2 kontor med tilknyttet lager vil du få 35m2 kontor sammenhængende med 40m2 lager.

DRIV WEBSHOP FRA ERHVERVSPARKEN I HELSINGØR

Et kontor kombineret med lager tilknyttet, giver mulighed for let og attraktivt at drive webshop. Hvor medarbejderne både kan indgå i det administrative og lagerfunktionen.

DEJLIG KANTINE OG FITNESSOMRÅDE

Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken. Det er også muligt at dyrke fitness træning – uden beregning – når du er lejer i Helsingør Erhvervspark

TÆT PÅ DET HELE

Helsingør Erhvervspark ligger på kanten af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

HER KOMMER IVÆRKSÆTTERNE GODT FRA START

De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

FÆLLESOMRÅDER

Helsingør Erhvervspark stiller mødelokaler til rådighed – uden beregning. Fra intime mødelokaler med plads til 4 personer til store konferencerum, med plads til 60 personer.

TRYGGE OMGIVELSER

Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

Leje pr. år
59125
Fællesudgifter
5.963
Depositum (3 mdr.)
13.218
Forbrug
Egen måler
Størrelse
75 m2
Fri parkering
Ja
Lejemålstype
Kontor med lager