Lagerhal i Helsingør Erhvervspark (296m2)

Mulighederne er mange med en lagerhal i Erhvervarken. Placeringen er central og tilkørselsforholdene er gode.

Læs mere

Lagerhal i Helsingør Erhvervspark – 296m2

Har du brug for meget plads, opvarmning og ingen lugtgener? Så er vores lagerhaller løsningen for dig. De findes i flere størrelser, og du må indrette dem helt efter egne ønsker.

Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som er skabt til kreativ udfoldelse, lager og pulterrum.

Mulighederne skal opleves; vi glæder os til at vise dig rundt.

LAGERHAL I HELSINGØR

Du får et lager i et erhvervsområde, hvor der bliver drevet mange virksomheder og hvor forholdene er fantastiske. Du kan bruge lagerhallerne til webshop, lager, eller andre erhvervsmæssige udfoldelser. Service og faciliteter er de samme for alle lejere.

DEJLIG KANTINE OG FITNESSOMRÅDE

Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken. Det er også muligt at dyrke fitness træning – uden beregning – når du er lejer i Helsingør Erhvervspark

TÆT PÅ DET HELE

Helsingør Erhvervspark ligger på kanten af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

HER KOMMER IVÆRKSÆTTERNE GODT FRA START

De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

FÆLLESOMRÅDER

Helsingør Erhvervspark stiller mødelokaler til rådighed – uden beregning. Fra intime mødelokaler med plads til 4 personer til store konferencerum, med plads til 60 personer.

TRYGGE OMGIVELSER

Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

Leje pr. år
205.720
Fællesudgifter
29.304
Forbrug
Egen måler
Depositum (3 mdr.)
45.750
Størrelse
296 m2
Fri parkering
Ja
Lejemål
Lagerhal