Pulterrum i Helsingør Erhvervspark (10m2)

I Industriområdet i Helsingør finder du vores Pulterrum. Vi har pulterrum til private og erhverv startende fra 10m2 og op efter.

Læs mere

Pulterrum i Helsingør (10m2)

Udover kontorer og lagerhaller til erhvervsdrivende i Helsingør tilbyder vi også billige og sikre pulterrum til private og erhverv. 

Vi har pulterrum startende fra 10m2 og op, på 7 lokationer rundt i Nordsjælland. Hvis du ønsker at vide mere kan du kontakte os på tlf: 40 63 20 89 eller besøge vores hjemmeside pulterrum-nordsjaelland.dk.

Pulterrum Nordsjælland

Pulterrum Nordsjælland tilbyder pulterrum på 10m2 og op til 50m2 for private og virksomheder i Nordsjælland. Du kan finde Pulterrummene på følgende lokationer i Nordsjælland:
Helsingør
Espergærde
Gilleleje
Hillerød
Hornbæk
Humlebæk
Kokkedal

Flere størrelser og funktioner

Vores pulterrum er 10m2 og op efter og har minimum 3 meter til loftet. De er frost- og fugtfrie og nogle haller har også gulvvarme.

Gode tilkørselsmuligheder

Vi ved, at der skal mange ting ind og ud af pulterrum. Derfor vælger vi også vores lokationer ud fra, om det er muligt at parkere lige foran døren og om de har gode tilkørselsforhold.

Høj Sikkerhed

Alle vores lokationer har overvågning på området, som øger trygheden hos vores pulterrumsbrugere. Derudover har man kun adgang med en personlig kode, og man vælger selv hvilken lås man vil medbringe til sit pulterrum.

Billige priser

Sammenlignet med den gennemsnitlig pris af pulterrum af samme kvalitet er vi op til 62% billigere.

Leje pr. måned for 10 m2
990 inkl. moms
Depositum
3 måneders leje
Størrelser
10-55 m2
Fri parkering
Ja
Lejemålstype
Pulterrum