Kontor med plads til alt og alle (476m2)

Mulighedernes Erhvervspark ligger i attraktive Helsingør, kun få minutter fra motorvejen, færgen til Sverige og offentlige transportmuligheder.

Læs mere

Domicil i Helsingør Erhvervspark – 476m2

Mulighedernes Erhvervspark ligger i attraktive Helsingør, kun få minutter fra motorvejen, færgen til Sverige og offentlige transportmuligheder.

Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som er skabt til kreativ udfoldelse, let produktion, lager og pulterrum.

Mulighederne skal opleves; vi glæder os til at vise dig rundt.

Lejemålet kan opdeles i mindre lejemål

Dette lejemål er så stort og har så mange muligheder at det skal opleves! Med flere lokaler bag egne døre, er der rig mulighed for at opdele i mindre lejemål. Kom til en fremvisning og hør om mulighederne.

Mange rum og et væld af muligheder

Dette lejemål indeholder mange muligheder for indretning med sit udvalg af separate rum.

Herunder kan du gå på rundtur i lejemålet for at få et indtryk af indretningen og mulighederne.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Mange er startet i det små og efter nogle år er rammerne blevet for snævre. For andre har en mere rationel drift betydet, at mindre lokaler er en bedre løsning. I begge tilfælde kan Helsingør Erhvervspark som oftest finde en løsning på stedet, da vi er indstillet på at indrette lokalerne efter dine ændrede behov.

DEJLIG KANTINE OG FITNESSOMRÅDE

Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken. Det er også muligt at dyrke fitness træning – uden beregning – når du er lejer i Helsingør Erhvervspark

TÆT PÅ DET HELE

Helsingør Erhvervspark ligger på kanten af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

HER KOMMER IVÆRKSÆTTERNE GODT FRA START

De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

FÆLLESOMRÅDER

Helsingør Erhvervspark stiller mødelokaler til rådighed – uden beregning. Fra intime mødelokaler med plads til 4 personer til store konferencerum, med plads til 60 personer.

TRYGGE OMGIVELSER

Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

Leje pr. kvm. pr. år
Fra DKK 950
Fællesudgifter pr. kvm. pr. år
DKK 90
Depositum (3 mdr.)
Forbrug
Egen måler
Størrelse
476 m2
Fri parkering
Ja
Lejemålstype
Kontor
Mulighed for opdeling
Ja